Почетна   »   Закони    »  Закон за гаранција на Република Македонија на обврските по договорот за...Детален опис на документ
Закон за гаранција на Република Македонија на обврските по договорот за заем, наменет за дополнително финансирање на проектот „Ветерн парк Богданци“, кој ќе се случи меѓу кредитната банка за обнова - КФВ и АД ЕЛЕМ Закон за изменување на законот за тутун и тутунски производи
Датум на објавување: 03.07.2013 Преземи го документот
17 пати симнат
Датум на стапување во сила: 03.07.2013 
Сл. весник/година: 93/2013 
Категорија: Финансии, сметководство » Инвестициони фондови
Забелешка:
Клучни зборови: финансирање, гаранција, договор, обврски, производи, тутун, ЕЛЕМ


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.