Поврзани документи
» Закон за акредитација
» Закон за метрологијата
» Закон за стандардизација
» Закон за заштита на топографијата на интегралните кола
» Закон за индустриската сопственост
» Закон за поттикнување и помагање на технолошкиот развој
» Закон за царинските мерки за заштита на правата од интелектуална ...
» Закон за контрола на предмети од скапоцени метали
» Закон за мерните единици и мерилата
» Закон за стандардизација
» Закон за индустриска сопственост
» Закон за авторското право и сродните права
» Закон за пропишување на техничките барање за производите и оцена ...
» Закон за безбедност на производите
» Закон за поттикнување и помагање на технолошкиот развој
» Закон за индустриска сопственост
» Закон за акредитација
» Закон за авторското право и сродните права
» Закон за квалитетот на земјоделските производи
» Закон за поттикнување и помагање на технолошкиот развој
» Закон за иновациската дејност
Детален опис на документ
Закон за иновациската дејност
Датум на објавување: 31.05.2013 Преземи го документот
344 пати симнат
Датум на стапување во сила: 08.06.2013 
Сл. весник/година: 79/2013 
Категорија: Стопанство » Индустриска и интелектуална сопственост, метрологија, стандардизација, акредитација, технолошки развој и квалитет на производите
Забелешка:
Клучни зборови: дејност, иновациска
Измени и дополнувања
 Измена
  07.10.2013 
Преземи го документот
182 пати симнат
 Измена и дополнување
  27.02.2014 
Преземи го документот
138 пати симнат
 Дополнување
  19.03.2015 
Преземи го документот
94 пати симнат
 Измена и дополнување
  15.01.2016 
Преземи го документот
63 пати симнат
 Измена
  21.03.2016 
Преземи го документот
28 пати симнат
 Измена и дополнување
  17.10.2016 
Преземи го документот
36 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.