Детален опис на документ
Закон за угостителската дејност
Датум на објавување: 16.09.2004 Преземи го документот
7579 пати симнат
Датум на стапување во сила: 24.09.2004 
Сл. весник/година: 62/2004 
Категорија: Стопанство » Угостителство и туризам
Забелешка:
Клучни зборови: угостителство и туризам, угостителска дејност, вршители на угостителска дејност, услови и начин за вршење на угостителската дејност, должност за угостителот
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  18.07.2008 
Преземи го документот
3341 пати симнат
 Измена и дополнување
  31.08.2010 
Преземи го документот
2820 пати симнат
 Измена и дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
2515 пати симнат
 Измена и дополнување
  09.11.2012 
Преземи го документот
1585 пати симнат
 Измена
  27.11.2013 
Преземи го документот
1021 пати симнат
 Измена и дополнување
  30.12.2013 
Преземи го документот
1124 пати симнат
 Измена и дополнување
  12.11.2014 
Преземи го документот
788 пати симнат
 Дополнување
  30.12.2014 
Преземи го документот
814 пати симнат
 Измена и дополнување
  31.07.2015 
Преземи го документот
644 пати симнат
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
571 пати симнат
 Измена и дополнување
  29.02.2016 
Преземи го документот
502 пати симнат
 Измена и дополнување
  21.03.2016 
Преземи го документот
355 пати симнат
 Измена
  11.04.2016 
Преземи го документот
623 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.