Детален опис на документ
Закон за филмската дејност
Датум на објавување: 05.06.2013 Преземи го документот
418 пати симнат
Датум на стапување во сила: 13.06.2013 
Сл. весник/година: 82/2013 
Категорија: Игри на среќа
Забелешка:
Клучни зборови: дејност, Филмска
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  29.01.2014 
Преземи го документот
208 пати симнат
 Измена и дополнување
  05.03.2014 
Преземи го документот
128 пати симнат
 Измена и дополнување
  31.07.2015 
Преземи го документот
107 пати симнат
 Измена и дополнување
  03.09.2015 
Преземи го документот
92 пати симнат
 Измена и дополнување
  29.02.2016 
Преземи го документот
90 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  16.03.2016 
Преземи го документот
57 пати симнат
 Измена и дополнување
  18.01.2018 
Преземи го документот
41 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.