Детален опис на документ
Закон за туристичката дејност
Датум на објавување: 16.09.2004 Преземи го документот
5155 пати симнат
Датум на стапување во сила: 24.09.2004 
Сл. весник/година: 62/2004 
Категорија: Стопанство » Угостителство и туризам
Забелешка:
Клучни зборови: туризам и угостителство, туристичка дејност, туристички агенции, туристички водич
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  18.07.2008 
Преземи го документот
2185 пати симнат
 Измена и дополнување
  28.01.2009 
Преземи го документот
1750 пати симнат
 Измена и дополнување
  11.02.2011 
Преземи го документот
1282 пати симнат
 Измена и дополнување
  08.04.2011 
Преземи го документот
1058 пати симнат
 Измена и дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
1279 пати симнат
 Измена и дополнување
  02.10.2012 
Преземи го документот
807 пати симнат
 Измена и дополнување
  27.11.2013 
Преземи го документот
516 пати симнат
 Измена и дополнување
  05.02.2014 
Преземи го документот
630 пати симнат
 Измена
  09.07.2015 
Преземи го документот
350 пати симнат
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
378 пати симнат
 Измена и дополнување
  21.03.2016 
Преземи го документот
270 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.