Детален опис на документ
Закон за заштита на децата
Датум на објавување: 14.02.2013 Преземи го документот
2871 пати симнат
Датум на стапување во сила: 22.02.2013 
Сл. весник/година: 23/2013 
Категорија: Јавни служби » Социјална заштита
Забелешка: заштита на деца, деца, заштита
Клучни зборови:
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  22.01.2014 
Преземи го документот
967 пати симнат
 Измена и дополнување
  05.03.2014 
Преземи го документот
690 пати симнат
 Дополнување
  30.09.2014 
Преземи го документот
530 пати симнат
 Измена и дополнување
  22.01.2015 
Преземи го документот
483 пати симнат
 Измена и дополнување
  19.02.2015 
Преземи го документот
507 пати симнат
 Измена и дополнување
  02.09.2015 
Преземи го документот
377 пати симнат
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
348 пати симнат
 Измена и дополнување
  15.02.2016 
Преземи го документот
453 пати симнат
 Дополнување
  14.11.2017 
Преземи го документот
246 пати симнат
 Измена и дополнување
  02.02.2018 
Преземи го документот
59 пати симнат


 
Дискусии околу овој закон
Светислав Јовановски на 14.08.2014 08:44

Законот за измена и дополнување објавен во „Сл. весник на РМ“ бр. 44 од 05.03.2014 год. сеуште го немате прикачено

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.