Почетна   »   Закони    »  Закон за овластување на организација за изработување на пригодни ковани...Поврзани документи
» Закон за овластување на организација за изработка на пригодни ковани ...
» Закон за регистрирање на готовински плаќања
» Закон за овластување на организација за изработка на пригодни ковани ...
» Закон за овластување на организација за изработка на пригодни ковани ...
» Закон за овластување на организација за изработка на пригодни ковани ...
» Закон за ограничување на изворните приходи за финансирање на јавните ...
» Закон за пригодни ковани пари
» Закон за паричната единица на Република Македпнија
» Закон за употреба на паричната единица на Република Македонија
» Закон за промена на вредноста на денарот
» Закон за овластување на организација за изработка на пригодни ковани ...
» Закон за овластување на организација за изработка на пригодни ковани ...
» Закон за овластување на организација за изработување на пригодни ковани ...
» Закон за престанување на важењето на законот за овластување на ...
Детален опис на документ
Закон за овластување на организација за изработување на пригодни ковани по повод 60 години од првото заседание на АСНОМ
Датум на објавување: 21.07.2004 Преземи го документот
2061 пати симнат
Датум на стапување во сила: 21.07.2004 
Сл. весник/година: 49/2004 
Категорија: Финансии, сметководство » Паричен систем
Забелешка:
Клучни зборови: овластување на организација, изработување пригодни ковани пари, 60 години од првото заседание на асном


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.