Почетна   »   Закони    »  Закон за продажба и давање под закуп на деловните згради и деловните простории...Детален опис на документ
Закон за продажба и давање под закуп на деловните згради и деловните простории на Република Македонија
Датум на објавување: 21.01.2013 Преземи го документот
1016 пати симнат
Датум на стапување во сила: 31.01.2013 
Сл. весник/година: 13/2013 
Категорија: Урбанизам, станбени и комунални работи » Деловен простор
Забелешка:
Клучни зборови: закуп, продажба, деловни простории, деловни згради
Измени и дополнувања
 Измена
  14.05.2013 
Преземи го документот
523 пати симнат
 Дополнување
  05.02.2014 
Преземи го документот
430 пати симнат
 Измена
  03.03.2014 
Преземи го документот
394 пати симнат
 Измена
  02.12.2014 
Преземи го документот
291 пати симнат
 Измена и дополнување
  05.12.2014 
Преземи го документот
368 пати симнат
 Измена и дополнување
  31.03.2015 
Преземи го документот
310 пати симнат
 Измена
  17.04.2015 
Преземи го документот
277 пати симнат
 Дополнување
  31.07.2015 
Преземи го документот
290 пати симнат
 Измена
  15.01.2016 
Преземи го документот
263 пати симнат
 Измена
  03.06.2016 
Преземи го документот
309 пати симнат
 Измена
  02.02.2018 
Преземи го документот
125 пати симнат


 
Дискусии околу овој закон
viktor stoilkov на 04.03.2019 17:19

prenamena

наташа мурџеска на 04.09.2018 14:40

Почитувани имаме деловен објект под закуп односно кафетерија.Терасата  пред него е во сопственост на Р.М ме интересира дали општината може да ни го одбие барањето за  закуп на терасата?фала

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.