Детален опис на документ
Закон за девизното работење
Датум на објавување: 03.05.2001 Преземи го документот
7120 пати симнат
Датум на стапување во сила: 03.05.2001 
Сл. весник/година: 34/2001 
Категорија: Финансии, сметководство » Девизно работење
Забелешка:
Клучни зборови: трансакции, плаќања, кредитни односи со странство, девизно работење, кредитни односи, странство, трансфери, тековни трансакции, капитални трансакции
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  29.06.2001 
Преземи го документот
4188 пати симнат
 Измена
  28.12.2001 
Преземи го документот
1767 пати симнат
 Измена и дополнување
  15.07.2002 
Преземи го документот
1575 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  23.04.2003 
Преземи го документот
1146 пати симнат
 Измена и дополнување
  31.07.2003 
Преземи го документот
1928 пати симнат
 Измена и дополнување
  07.07.2008 
Преземи го документот
3551 пати симнат
 Измена и дополнување
  25.02.2011 
Преземи го документот
2224 пати симнат
 Дополнување
  03.10.2011 
Преземи го документот
1853 пати симнат
 Измена и дополнување
  31.12.2013 
Преземи го документот
921 пати симнат
 Измена и дополнување
  12.06.2015 
Преземи го документот
412 пати симнат
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
407 пати симнат
 Измена
  10.02.2016 
Преземи го документот
329 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.