Почетна   »   Закони    »  Закон за задолжување на Република Македонија со заем кај Дојче Банка по...Детален опис на документ
Закон за задолжување на Република Македонија со заем кај Дојче Банка по договорот за заем обезбеден со гаранција заснована на политики од Меѓународната Банка за обнова и развој - Светска Банка
Датум на објавување: 28.12.2012 Преземи го документот
45 пати симнат
Датум на стапување во сила: 28.12.2012 
Сл. весник/година: 171/2012 
Категорија: Финансии, сметководство » Инвестициони фондови
Забелешка:
Клучни зборови: меѓународна банка за обнова и развој, задолжување на Републлика Македонија, договори за заем со меѓународни финансиски организации


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.