Детален опис на документ
Закон за вршење на нотарските работи
вон сила
Датум на објавување: 25.10.1996 Преземи го документот
3365 пати симнат
Датум на стапување во сила: 02.11.1996 
Сл. весник/година: 59/1996 
Категорија: Државно уредување на Република Македонија » Правосудство » Нотаријат
Забелешка:
Клучни зборови: нотари, нотарска исправа, јавни овластувања, нотарски работи, судство, заверување на потписи, ракописи и преписи, нотарска служба
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  04.06.1998 
Преземи го документот
1003 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  30.09.1998 
Преземи го документот
145 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  09.06.1999 
Преземи го документот
123 пати симнат
 Дополнување
  30.01.2002 
Преземи го документот
702 пати симнат
 Пречистен текст
  01.02.2002 
Преземи го документот
3658 пати симнат
 Измена и дополнување
  29.05.2006 
Преземи го документот
2010 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  30.05.2007 
Преземи го документот
1464 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.