Детален опис на документ
Закон за приватно обезбедување
Датум на објавување: 26.12.2012 Преземи го документот
1226 пати симнат
Датум на стапување во сила: 03.01.2013 
Сл. весник/година: 166/2012 
Категорија: Внатрешни работи
Забелешка:
Клучни зборови: внатрешни работи, служба за обезбедување, сопствени потреби во претпријатија и др. правни лица, правни лица регистрирани за вршење дејност обезбедување, обезбрдување на лица и имот
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  27.11.2013 
Преземи го документот
527 пати симнат
 Измена и дополнување
  31.08.2015 
Преземи го документот
221 пати симнат
 Измена и дополнување
  06.11.2015 
Преземи го документот
204 пати симнат
 Измена и дополнување
  22.03.2016 
Преземи го документот
106 пати симнат


 
Дискусии околу овој закон
dejan trajkovski на 20.09.2016 19:18

дали фирми кои од порано поседуваат оружје имаат право да го држат во фирмите, а имаат ангажирано Агенција за обезбедување на имотот.

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.