Почетна   »   Закони    »  Закон за упатување на работници од РМ во други држави за изведување на...Детален опис на документ
Закон за упатување на работници од РМ во други држави за изведување на градежни работи преку проектни договори и за вршење на други сезонски работи
Датум на објавување: 26.12.2012 Преземи го документот
221 пати симнат
Датум на стапување во сила: 03.01.2013 
Сл. весник/година: 166/2012 
Категорија: Работни односи » Општи прописи
Забелешка:
Клучни зборови: работни односи, работни места, договори за вработување, договори за извршување повремени работи, вработување на сезонски работници
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  19.02.2016 
Преземи го документот
18 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.