Почетна   »   Закони    »  Закон за претворање на побарувањата на Република Македонија по основ на...Детален опис на документ
Закон за претворање на побарувањата на Република Македонија по основ на данок на добивка, персонален данок на доход и платени обврски кон странски кредитори во траен влог во ЈП МЖ Инфраструктура Скопје
Датум на објавување: 05.11.2012 Преземи го документот
131 пати симнат
Датум на стапување во сила: 13.11.2012 
Сл. весник/година: 136/2012 
Категорија: Финансии, сметководство
Забелешка:
Клучни зборови: данок, обврски, влог, доход, добивка, странски, траен, персонален, кредитори


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.