Детален опис на документ
Закон за Геолошкиот завод на Република Македонија
Датум на објавување: 05.11.2012 Преземи го документот
235 пати симнат
Датум на стапување во сила: 13.11.2012 
Сл. весник/година: 136/2012 
Категорија: Стопанство » Рударство и геолошки истражувања
Забелешка:
Клучни зборови: геолошки, завод
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  27.02.2014 
Преземи го документот
99 пати симнат
 Измена и дополнување
  31.03.2016 
Преземи го документот
31 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.