Почетна   »   Закони    »  Закон за престанување на важноста на Законот за Фондот за земјоделствоПоврзани документи
» Закон за вршење земјоделска дејност
» Закон за Фондот за земјоделство
» Закон за основање Агенција за поттикнување на развојот на земјоделството ...
» Закон за пасиштата
» Закон за заштита на растенијата
» Закон за земјоделското земјиште
» Закон за органско земјоделско производство
» Закон за семенски материјал, саден материјал и материјал за размножување, ...
» Закон за здравјето на растенијата
» Закон за тутунот
» Закон за виното
» Закон за берзи на земјоделско - прехрамбени производи
» Закон за поттикнување на развојот на земјоделството
» Закон за трансформација на претпријатијата и задругите со општествен капитал ...
» Закон за тутун и тутунски производи
» Закон за престанување на важноста на Законот за Фондот за ...
» Закон за земјоделската инспекција
» Закон за попис на земјоделството во Република Македонија, 2006 година ...
» Закон за основање на агенција за финансиска поддршка во земјоделството ...
» Закон за заштита на нови сорти на земјоделски растенија
» Закон за воспоставување мрежа за прибирање на сметководствени податоци од ...
» Закон за ѓубриња
» Закон за земјоделството и руралниот развој
» Закон за производи за заштита на растенијата
» Закон за земјоделско земјиште
» Закон за семенски и саден материјал за земјоделски растенија
» Закон за државниот инспекторат за земјоделство
» Закон за селекционерски права
» Закон за органско земјоделско производство
» Закон за земјоделство и рурален развој
Детален опис на документ
Закон за престанување на важноста на Законот за Фондот за земјоделство
Датум на објавување: 31.12.2003 Преземи го документот
2079 пати симнат
Датум на стапување во сила: 31.12.2003 
Сл. весник/година: 85/2003 
Категорија: Стопанство » Земјоделство
Забелешка:
Клучни зборови: земјоделство, земјоделски производи, фонд за земјоделство, земјоделско стопанство, водостопанство, престанување на важност на закон, земјоделски имоти, вршители на земјоделска дејност, пазар на земјоделски производи, шумарство


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.