Почетна   »   Закони    »  Законо за гаранција на Република Македонија на обврските по Договорот за...Детален опис на документ
Законо за гаранција на Република Македонија на обврските по Договорот за заем за проектот „Модернизација на блок 2 и блок 3 во ТЕ Битола“, кој ќе се склучи меѓу Дојче банка и АД ЕЛЕМ
Датум на објавување: 24.08.2012 Преземи го документот
18 пати симнат
Датум на стапување во сила: 24.08.2012 
Сл. весник/година: 106/2012 
Категорија: Финансии, сметководство
Забелешка:
Клучни зборови:


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.