Поврзани документи
» Закон за вршење земјоделска дејност
» Закон за Фондот за земјоделство
» Закон за основање Агенција за поттикнување на развојот на земјоделството ...
» Закон за пасиштата
» Закон за заштита на растенијата
» Закон за земјоделското земјиште
» Закон за органско земјоделско производство
» Закон за семенски материјал, саден материјал и материјал за размножување, ...
» Закон за здравјето на растенијата
» Закон за тутунот
» Закон за виното
» Закон за берзи на земјоделско - прехрамбени производи
» Закон за поттикнување на развојот на земјоделството
» Закон за трансформација на претпријатијата и задругите со општествен капитал ...
» Закон за тутун и тутунски производи
» Закон за престанување на важноста на Законот за Фондот за ...
» Закон за земјоделската инспекција
» Закон за попис на земјоделството во Република Македонија, 2006 година ...
» Закон за основање на агенција за финансиска поддршка во земјоделството ...
» Закон за заштита на нови сорти на земјоделски растенија
» Закон за воспоставување мрежа за прибирање на сметководствени податоци од ...
» Закон за ѓубриња
» Закон за земјоделството и руралниот развој
» Закон за производи за заштита на растенијата
» Закон за земјоделско земјиште
» Закон за семенски и саден материјал за земјоделски растенија
» Закон за државниот инспекторат за земјоделство
» Закон за селекционерски права
» Закон за органско земјоделско производство
» Закон за земјоделство и рурален развој
Детален опис на документ
Закон за тутун и тутунски производи
Датум на објавување: 28.02.2006 Преземи го документот
3433 пати симнат
Датум на стапување во сила: 08.03.2006 
Сл. весник/година: 24/2006 
Категорија: Стопанство » Земјоделство
Забелешка:
Клучни зборови: финансирање, откуп, сместување, производство, тутун, цигари, обработка на откупениот суров тутун во лист, промет на ферментираниот тутун, промет на тутунски производи, тутун за пушење
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  16.07.2008 
Преземи го документот
925 пати симнат
 Измена
  03.03.2010 
Преземи го документот
793 пати симнат
 Измена и дополнување
  23.03.2011 
Преземи го документот
650 пати симнат
 Измена и дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
588 пати симнат
 Измена
  03.07.2013 
Преземи го документот
248 пати симнат
 Измена
  12.07.2013 
Преземи го документот
237 пати симнат
 Измена и дополнување
  27.11.2013 
Преземи го документот
249 пати симнат
 Измена и дополнување
  15.10.2014 
Преземи го документот
180 пати симнат
 Измена и дополнување
  06.11.2015 
Преземи го документот
117 пати симнат
 Измена и дополнување
  03.12.2015 
Преземи го документот
127 пати симнат
 Измена и дополнување
  11.12.2015 
Преземи го документот
160 пати симнат
 Измена и дополнување
  29.02.2016 
Преземи го документот
147 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.