Поврзани документи
»
Детален опис на документ
Закон за вршење на сметководствени работи
Датум на објавување: 26.07.2012 Преземи го документот
2578 пати симнат
Датум на стапување во сила: 03.08.2012 
Сл. весник/година: 95/2012 
Категорија:
Забелешка:
Клучни зборови: сметководство
Измени и дополнувања
 Одлука на Уставен суд
  10.07.2013 
Преземи го документот
470 пати симнат
 Измена и дополнување
  31.12.2013 
Преземи го документот
614 пати симнат
 Измена и дополнување
  05.02.2014 
Преземи го документот
626 пати симнат
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
295 пати симнат
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
265 пати симнат
 Измена и дополнување
  10.02.2016 
Преземи го документот
373 пати симнат
 Измена и дополнување
  17.10.2016 
Преземи го документот
268 пати симнат
 Измена и дополнување
  27.12.2017 
Преземи го документот
99 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.