Детален опис на документ
Закон за комуналните дејности
Датум на објавување: 26.07.2012 Преземи го документот
4798 пати симнат
Датум на стапување во сила: 03.08.2012 
Сл. весник/година: 95/2012 
Категорија: Урбанизам, станбени и комунални работи » Комунални дејности
Забелешка:
Клучни зборови:
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  26.11.2013 
Преземи го документот
1897 пати симнат
 Дополнување
  03.03.2014 
Преземи го документот
1648 пати симнат
 Измена и дополнување
  19.03.2015 
Преземи го документот
1169 пати симнат
 Измена и дополнување
  27.08.2015 
Преземи го документот
1001 пати симнат
 Измена и дополнување
  22.02.2016 
Преземи го документот
1054 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.