Почетна   »   Закони    »  Закон за овластување на организација за изработка на пригодни ковани пари...Поврзани документи
» Закон за овластување на организација за изработка на пригодни ковани ...
» Закон за регистрирање на готовински плаќања
» Закон за овластување на организација за изработка на пригодни ковани ...
» Закон за овластување на организација за изработка на пригодни ковани ...
» Закон за овластување на организација за изработка на пригодни ковани ...
» Закон за ограничување на изворните приходи за финансирање на јавните ...
» Закон за пригодни ковани пари
» Закон за паричната единица на Република Македпнија
» Закон за употреба на паричната единица на Република Македонија
» Закон за промена на вредноста на денарот
» Закон за овластување на организација за изработка на пригодни ковани ...
» Закон за овластување на организација за изработка на пригодни ковани ...
» Закон за овластување на организација за изработување на пригодни ковани ...
» Закон за престанување на важењето на законот за овластување на ...
Детален опис на документ
Закон за овластување на организација за изработка на пригодни ковани пари по повод 100 години од Илинденското востание
Датум на објавување: 04.06.2003 Преземи го документот
2060 пати симнат
Датум на стапување во сила: 04.06.2003 
Сл. весник/година: 37/2003 
Категорија: Финансии, сметководство » Паричен систем
Забелешка:
Клучни зборови: изработка на пригодни ковани пари, 100 години од илинденско востание


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.