Детален опис на документ
Закон за задолжница
Датум на објавување: 11.05.2012 Преземи го документот
1859 пати симнат
Датум на стапување во сила: 19.05.2012 
Сл. весник/година: 59/2012 
Категорија: Финансии, сметководство » Хартии од вредност
Забелешка:
Клучни зборови: задолжница
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  22.01.2014 
Преземи го документот
748 пати симнат
 Измена и дополнување
  31.12.2014 
Преземи го документот
300 пати симнат
 Измена и дополнување
  25.08.2015 
Преземи го документот
196 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.