Почетна   »   Закони    »  Закон за престанување на важењето на Законот за задолжување на Република...Детален опис на документ
Закон за престанување на важењето на Законот за задолжување на Република Македонија со кредит кај Владата на Кралството Шпанија по Договорот за кредит за реализација на проектот ХЕЦ „Лера“ како дел од хидросистемот „Стрежево“
Датум на објавување: 22.03.2012 Преземи го документот
14 пати симнат
Датум на стапување во сила: 30.03.2012 
Сл. весник/година: 39/2012 
Категорија: Односи и соработка со странство » Странски вложувања и кредитни односи со странство
Забелешка:
Клучни зборови: кредит, реализација, македонија, кралството, владата, Шпанија, ХЕЦ Лера, хидросистемот, Стрежево


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.