Почетна   »   Закони    »  Закон за правата на прогонуваните и затвараните лица за идеите на самобитноста...Детален опис на документ
Закон за правата на прогонуваните и затвараните лица за идеите на самобитноста на македонскиот народ и неговата државност и на членовите на нивните семејства
Датум на објавување: 26.07.2002 Преземи го документот
2192 пати симнат
Датум на стапување во сила: 03.08.2002 
Сл. весник/година: 61/2002 
Категорија: Јавни служби » Социјална заштита
Забелешка:
Клучни зборови: права на прогонувани, членовите на нивните семејства, затварани лица, за идеите на самобитноста на македонскиот народ, неговата државност
Измени и дополнувања
 Одлука на Уставен суд
  18.12.2002 
Преземи го документот
87 пати симнат
 Измена и дополнување
  19.07.2005 
Преземи го документот
364 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.