Почетна   »   Закони    »  Закон за исплата на пензии и пензиски надоместоци од капитално финансирано...Детален опис на документ
Закон за исплата на пензии и пензиски надоместоци од капитално финансирано пензиско осигурување
Датум на објавување: 24.01.2012 Преземи го документот
449 пати симнат
Датум на стапување во сила: 01.02.2012 
Сл. весник/година: 11/2012 
Категорија: Работни односи » Плати
Забелешка: Овој закон влегува во сила осмиот ден од денот на објавувањето во „Службен весник на Република Македонија“, а ќе се применува од 1 март 2014 година
Клучни зборови:
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  27.08.2015 
Преземи го документот
56 пати симнат
 Измена и дополнување
  19.02.2016 
Преземи го документот
49 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.