Детален опис на документ
Закон за надворешно-трговско работење
Датум на објавување: 28.06.2002 Преземи го документот
3060 пати симнат
Датум на стапување во сила: 06.07.2002 
Сл. весник/година: 45/2002 
Категорија: Односи и соработка со странство » Надворешно - трговско работење
Забелешка:
Клучни зборови: промет, производи, соработка, трговија, надворешно, трговско, надворешно-трговско
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  05.05.2003 
Преземи го документот
1652 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.