Почетна   »   Закони    »  Закон за управување со електрична и електронска опрема и отпадна електрична...Поврзани документи
»
Детален опис на документ
Закон за управување со електрична и електронска опрема и отпадна електрична и електронска опрема
Датум на објавување: 13.01.2012 Преземи го документот
486 пати симнат
Датум на стапување во сила: 21.01.2012 
Сл. весник/година: 6/2012 
Категорија:
Забелешка: Овој закон влегува во сила осмиот ден од денот на објавувањето во „Службен весник на Република Македонија“, а ќе започне да се применува на 1 јануари 2013 година.
Клучни зборови:
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  26.11.2013 
Преземи го документот
253 пати симнат
 Измена и дополнување
  26.08.2015 
Преземи го документот
88 пати симнат
 Измена и дополнување
  29.02.2016 
Преземи го документот
127 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.