Почетна   »   Закони    »  Закон за регистрирање на подземни и надземни инфрaструктурни објекти и...Детален опис на документ
Закон за регистрирање на подземни и надземни инфрaструктурни објекти и придружни инсталации
вон сила
Датум на објавување: 13.01.2012 Преземи го документот
408 пати симнат
Датум на стапување во сила: 21.01.2012 
Сл. весник/година: 6/2012 
Категорија: Стопанство » Градежништво
Забелешка: Овој закон влегува во сила осмиот ден од денот на објавувањето во „Службен весник на Република Македонија“, а ќе започне да се применува од 1 јуни 2012 година.
Клучни зборови:


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.