Детален опис на документ
Закон за инспекцијата на трудот
Датум на објавување: 04.06.1997 Преземи го документот
3508 пати симнат
Датум на стапување во сила: 12.06.1997 
Сл. весник/година: 35/1997 
Категорија: Работни односи » Заштита при работа
Забелешка:
Клучни зборови: работни односи, министерство за труд и социјална политика, инспекција, инспекторат, инспектор, инспектори, работа, работодавец, работник, труд, инспекциски надзор, работници, работен однос, инспекција на труд, државен инспекторат на труд, министер за труд и социјална политика
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  07.05.2002 
Преземи го документот
1456 пати симнат
 Пречистен текст
  10.05.2002 
Преземи го документот
4241 пати симнат
 Измена и дополнување
  23.03.2011 
Преземи го документот
1514 пати симнат
 Измена и дополнување
  27.11.2013 
Преземи го документот
703 пати симнат
 Измена и дополнување
  05.03.2014 
Преземи го документот
527 пати симнат
 Измена и дополнување
  05.03.2015 
Преземи го документот
423 пати симнат
 Измена и дополнување
  27.08.2015 
Преземи го документот
358 пати симнат
 Измена
  02.02.2018 
Преземи го документот
88 пати симнат


 
Дискусии околу овој закон
marina mihajlovska на 09.08.2012 08:50
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.