Почетна   »   Закони    »  Закон за вложување на Република Македонија во акционерскиот капитал на...Детален опис на документ
Закон за вложување на Република Македонија во акционерскиот капитал на Европа Ре
Датум на објавување: 30.12.2011 Преземи го документот
23 пати симнат
Датум на стапување во сила: 30.12.2011 
Сл. весник/година: 185/2011 
Категорија: Финансии, сметководство
Забелешка:
Клучни зборови:


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.