Детален опис на документ
Закон за Европските економски интересни заедници
Датум на објавување: 15.11.2011 Преземи го документот
179 пати симнат
Датум на стапување во сила: 22.11.2011 
Сл. весник/година: 158/2011 
Категорија: Односи и соработка со странство » Регулирање на односите и соработка со странство
Забелешка: Овој закон влегува во сила осмиот ден од денот на објавувањето во „Службен весник на Република Македонија", а ќе се применува по пристапувањето на Република Македонија во Европската унија.
Клучни зборови: заедници, европски, економски, интересни


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.