Детален опис на документ
Закон за вработување на инвалидни лица
Датум на објавување: 02.06.2000 Преземи го документот
4222 пати симнат
Датум на стапување во сила: 10.06.2000 
Сл. весник/година: 44/2000 
Категорија: Работни односи » Вработување
Забелешка:
Клучни зборови: вработување, инвалидно лице, работно оспособување, фонд за обезбедување на услови за вработување
Измени и дополнувања
 Изменување и дополнување
  22.03.2004 
Преземи го документот
1622 пати симнат
 Измена и дополнување
  28.07.2005 
Преземи го документот
1423 пати симнат
 Пречистен текст
  17.10.2005 
Преземи го документот
4935 пати симнат
 Измена и дополнување
  23.12.2005 
Преземи го документот
3550 пати симнат
 Измена
  09.03.2007 
Преземи го документот
3459 пати симнат
 Измена и дополнување
  18.07.2008 
Преземи го документот
2868 пати симнат
 Измена и дополнување
  24.12.2008 
Преземи го документот
2570 пати симнат
 Измена и дополнување
  05.08.2009 
Преземи го документот
2736 пати симнат
 Изменување и дополнување
  03.10.2011 
Преземи го документот
1827 пати симнат
 Дополнување
  31.07.2015 
Преземи го документот
317 пати симнат
 Измена и дополнување
  27.08.2015 
Преземи го документот
331 пати симнат
 Измена и дополнување
  15.02.2016 
Преземи го документот
315 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.