Почетна   »   Закони    »  Закон за начинот на плаќање на заостанатите ненамирени обврски по oснова...Детален опис на документ
Закон за начинот на плаќање на заостанатите ненамирени обврски по oснова на придонеси од плати и персонален данок од доход
Датум на објавување: 01.03.2000 Преземи го документот
3581 пати симнат
Датум на стапување во сила: 09.03.2000 
Сл. весник/година: 16/2000 
Категорија: Финансии, сметководство » Даноци, придонеси и самопридонеси
Забелешка:
Клучни зборови: обврски, заостанати, ненамирени, придонеси од плати, персонален данок од доход


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.