Детален опис на документ
Закон за пазарната инспекција
вон сила
Датум на објавување: 04.06.1997 Преземи го документот
2508 пати симнат
Датум на стапување во сила: 12.06.1997 
Сл. весник/година: 35/1997 
Категорија: Стопанство » Трговија и цени
Забелешка:
Клучни зборови: пазар, инспекција, контрола, работник, производство, инспекциски надзор, трговија, пазарна инспекција, пазарни цени
Измени и дополнувања
 Изменување
  22.04.1999 
Преземи го документот
495 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  30.01.2002 
Преземи го документот
33 пати симнат
 Измена и дополнување
  31.01.2002 
Преземи го документот
489 пати симнат
 Пречистен текст
  01.02.2002 
Преземи го документот
2262 пати симнат


 
Дискусии околу овој закон
saso ksrtevski на 05.06.2010 00:02

Treba za site zakoni i podzakonski akti na krajot da ima precisten tekst.

Ova e od isklucitelno znacenje za pravnite lica, drzavnite  i organite na lokalnata samouprava, sudovite, pravnicite i graganite.

So pocit,

saso ksrtevski на 05.06.2010 00:00

Treba za site zakoni i podzakonski akti na krajot da ima precisten tekst.

Ova e od isklucitelno znacenje za pravnite lica, drzavnite  i organite na lokalnaya samouprava, sudovite, pravnicite i graganite.

So pocit,

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.