Детален опис на документ
Закон за зголемување на вработувањето
вон сила
Датум на објавување: 22.12.1997 Преземи го документот
2201 пати симнат
Датум на стапување во сила: 30.12.1997 
Сл. весник/година: 65/1997 
Категорија: Работни односи » Вработување
Забелешка:
Клучни зборови: придонеси, работници, зголемување на вработувањето, исплаќање на придонеси, нововработени, плаќање на придонеси
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  21.07.1998 
Преземи го документот
328 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.