Почетна   »   Закони    »  Закон за трансформација на претпријатијата и задругите со општествен капитал...Поврзани документи
» Закон за вршење земјоделска дејност
» Закон за Фондот за земјоделство
» Закон за основање Агенција за поттикнување на развојот на земјоделството ...
» Закон за пасиштата
» Закон за заштита на растенијата
» Закон за земјоделското земјиште
» Закон за органско земјоделско производство
» Закон за семенски материјал, саден материјал и материјал за размножување, ...
» Закон за здравјето на растенијата
» Закон за тутунот
» Закон за виното
» Закон за берзи на земјоделско - прехрамбени производи
» Закон за поттикнување на развојот на земјоделството
» Закон за трансформација на претпријатијата и задругите со општествен капитал ...
» Закон за тутун и тутунски производи
» Закон за престанување на важноста на Законот за Фондот за ...
» Закон за земјоделската инспекција
» Закон за попис на земјоделството во Република Македонија, 2006 година ...
» Закон за основање на агенција за финансиска поддршка во земјоделството ...
» Закон за заштита на нови сорти на земјоделски растенија
» Закон за воспоставување мрежа за прибирање на сметководствени податоци од ...
» Закон за ѓубриња
» Закон за земјоделството и руралниот развој
» Закон за производи за заштита на растенијата
» Закон за земјоделско земјиште
» Закон за семенски и саден материјал за земјоделски растенија
» Закон за државниот инспекторат за земјоделство
» Закон за селекционерски права
» Закон за органско земјоделско производство
» Закон за земјоделство и рурален развој
Детален опис на документ
Закон за трансформација на претпријатијата и задругите со општествен капитал кои стопанисуваат со земјоделско земјиште
Датум на објавување: 19.04.1996 Преземи го документот
2314 пати симнат
Датум на стапување во сила: 27.04.1996 
Сл. весник/година: 19/1996 
Категорија: Стопанство » Земјоделство
Забелешка:
Клучни зборови: земјиште, претпријатија, задруги, земјоделско земјиште, стопанисување, трансфирмација, општествен капитал
Измени и дополнувања
 Изменување и дополнување
  30.04.1999 
Преземи го документот
369 пати симнат
 Изменување и дополнување
  21.12.1999 
Преземи го документот
291 пати симнат
 Пречистен текст
  19.04.2000 
Преземи го документот
774 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.