Почетна   »   Закони    »  Закон за земање и пресадување на делови од човечкото тело заради лекување...Поврзани документи
» Закон за лековите, помошните лековити средства и медицинските помагала
» Закон за прекурзори
» Закон за заштита на населението од заразни болести
» Закон за безбедност на храната и на производите што доаѓаат ...
» Закон за вршење на психолошка дејност
» Закон за здравствената заштита
» Закон за престанок на важењето на Законот за дејноста на ...
» Закон за санитарната и здравствената инспекција
» Закон за условите за земање, разменување, пренесување и пресадување делови ...
» Закон за здравственото осигурување
» Закон за ментално здравје
» Закон за санитарна и здравствена инспекција
» Закон за безбедност на козметичките производи
» Закон за безбедност во снабдувањето со крв
» Закон за лековите и медицинските помагала
» Закон за хемикалии
» Закон за генетски модифицирани организми
» Закон за биомедицинско потпомогнато оплодување
» Закон за заштита на правата на пациентите
» Закон за евиденции во областа на здравството
» Закон за јавно здравје
» Закон за хемикалии
» Закон за безбедност на храната
» Закон за земање и пресадување на делови од човечкото тело ...
» Закон за здравствената заштита
» Закон за доброволно здравствено осигурување
» Закон за мирување и отпишување на обврски по основ на ...
» Закон за комплементарна и алтернативна медицина
» Закон за слободните здравствени зони
» Закон за центар за трансплантациона медицина и хируршки болести
Детален опис на документ
Закон за земање и пресадување на делови од човечкото тело заради лекување
Датум на објавување: 08.04.2011 Преземи го документот
413 пати симнат
Датум на стапување во сила: 16.04.2011 
Сл. весник/година: 47/2011 
Категорија: Јавни служби » Здравствена заштита
Забелешка:
Клучни зборови:
Измени и дополнувања
 Дополнување
  03.10.2011 
Преземи го документот
216 пати симнат
 Измена
  27.11.2013 
Преземи го документот
118 пати симнат
 Дополнување
  05.02.2014 
Преземи го документот
102 пати симнат
 Дополнување
  25.07.2014 
Преземи го документот
56 пати симнат
 Измена
  30.09.2014 
Преземи го документот
56 пати симнат
 Измена и дополнување
  23.07.2015 
Преземи го документот
41 пати симнат
 Измена и дополнување
  01.09.2015 
Преземи го документот
43 пати симнат
 Измена и дополнување
  26.02.2016 
Преземи го документот
37 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.