Почетна   »   Закони    »  Закон за ратификација на Договорот за слободна трговија меѓу Република...Поврзани документи
» Закон за ратификација на Договорот меѓу Македонската Влада и Унгарската ...
» Закон за ратификација на Договорот меѓу Република Македонија и Романија ...
» Закон за ратификација на Договорот меѓу Владата на Република Македонија ...
» Закон за ратификација на Спогодбата меѓу Република Македонија и Србија ...
» Закон за ратификација на Договорот меѓу Владата на Република Македонија ...
» Закон за ратификација на Договорот меѓу Владата на Република Македонија ...
» Закон за ратификација на Договорот меѓу Владата на Р.Македонија и ...
» Закон за ратификација на Спогодбата меѓу Владата на Р.Македонија и ...
» Закон за ратификација на Спогодбата за соработка меѓу Република Македонија ...
» Закон за ратификација на спогодбата меѓу Владата на Република Македонија ...
» Закон за ратификација на Договорот меѓу Владата на Република Македонија ...
» Закон за ратификација на Спогодбата за развојна соработка меѓу Владата ...
» Закон за ратификација на спогодбата меѓу Владата на Република Македонија ...
» Закон за ратификација на Спогодбата меѓу Владата на Република Македонија ...
» Закон за ратификација на Договорот меѓу Владата на Република Македонија ...
» Закон за ратификација на Спогодбата меѓу Владата на Република Македонија ...
» Закон за ратификација на Договорот меѓу Република Македонија и Чешката ...
» Закон за ратификација на договорот меѓу Република Македонија и Босна ...
» Закон за ратификација на договорот меѓу Владата на Република Македонија ...
» Закон за ратификација на договорот меѓу Република Македонија и Босна ...
» Закон за ратификација на Договорот меѓу Македонската влада и Владата ...
» Закон за ратификација на договорот меѓу владите на државите на ...
» Закон за ратификација на договорот меѓу Владата на Република Македонија ...
» Закон за ратификација на спогодбата меѓу Владата на Република Македонија ...
» Закон за ратификација на договорот меѓу Република Македонија и Владата ...
» Закон за ратификација на спогодбата меѓу Владата на Република Македонија ...
» Закон за ратификација на спогодбата меѓу Владата на Република Македонија ...
» Закон за ратификација на спогодбата меѓу Република Македонија и Република ...
» Закон за ратификација на договорот меѓу Република Македонија и Државата ...
» Закон за ратификација на договорот меѓу Владата на Република Македонија ...
Детален опис на документ
Закон за ратификација на Договорот за слободна трговија меѓу Република Македонија и Република Турција
Датум на објавување: 24.12.1999 Преземи го документот
92 пати симнат
Датум на стапување во сила: 01.01.2000 
Сл. весник/година: 83/1999 
Категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
Забелешка:
Клучни зборови: договор, акт, ратификација, република македонија, рм, меѓународен, билатерален, турција, слободна трговија
Измени и дополнувања
 Закон за ратификација на Протоколот 2 кон Договорот за слободна трговија меѓу Република Македонија и Република Турција
  02.06.2007 
Преземи го документот
54 пати симнат
 Закон за ратификација на изменувањата на Протоколот 2 кон Договорот за слободна трговија меѓу Република Македонија и Република Турција, изменет со Одлуката број 1/2008 на Мешовитиот комитет воспоставен со со Договорот за слободна трговија меѓу Република Македонија и Република Турција
  23.02.2009 
Преземи го документот
64 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.