Почетна   »   Закони    »  Закон за стопанисување со станбениот и деловниот простор на Република Македонија...Детален опис на документ
Закон за стопанисување со станбениот и деловниот простор на Република Македонија
Датум на објавување: 18.01.1994 Преземи го документот
3919 пати симнат
Датум на стапување во сила: 26.01.1994 
Сл. весник/година: 2/1994 
Категорија: Урбанизам, станбени и комунални работи » Станбени односи
Забелешка:
Клучни зборови: станови, јавно претпријатие, станбен простор, стопанисување, деловен простор, станбени згради


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.