Детален опис на документ
Закон за царините
вон сила
Датум на објавување: 02.04.1993 Преземи го документот
2438 пати симнат
Датум на стапување во сила: 10.04.1993 
Сл. весник/година: 20/1993 
Категорија: Односи и соработка со странство » Царина
Забелешка:
Клучни зборови: тргување, увоз, царина, извоз, транзит, давачка, декларација, декларант, стока, царински, трговија, давачки
Измени и дополнувања
 Одлука на Уставен суд
  14.12.1994 
Преземи го документот
27 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  05.04.1995 
Преземи го документот
19 пати симнат
 Измена и дополнување
  26.12.1995 
Преземи го документот
578 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  10.07.1996 
Преземи го документот
18 пати симнат
 Измена и дополнување
  03.04.1997 
Преземи го документот
670 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.