Почетна   »   Закони    »  Закон за правата на носителите на „Партизанска споменица 1941“ на лицата...Детален опис на документ
Закон за правата на носителите на „Партизанска споменица 1941“ на лицата одликувани со Орден народен херој и на борците од Шпанската националноослободителна и револуционерна војна од 1936 до 1939 година
Датум на објавување: 06.12.1993 Преземи го документот
2213 пати симнат
Датум на стапување во сила: 14.12.1993 
Сл. весник/година: 75/1993 
Категорија: Јавни служби » Социјална заштита
Забелешка:
Клучни зборови: права, носители, партизанска споменица, одликувани, орден народен херој, борците


 
Дискусии околу овој закон
Zdravko  Saveski на 19.12.2013 22:52

Еве линк од овој закон, објавен на Министерството за труд и социјална политика http://www.mtsp.gov.mk/WBStorage/Files/partizani.pdf

Zdravko  Saveski на 19.12.2013 22:47

Линкуван ви е друг закон. И мислам дека би било фино од ваша страна конечно да го линкувате вистинскиот закон, зашто веќе од 2011 се чека на тоа (видете коментарите подолу)

Јелица Панговска на 18.07.2012 08:54

Сеуште го нема законот 

Zoran Zabevski на 13.09.2011 11:49

Каде е законот. Сосема друг текст е во овој документ.

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.