Почетна   »   Прописи    »  Правилник за начинот за стекнување статус повластен производител на електрична...Детален опис на документ
Правилник за начинот за стекнување статус повластен производител на електрична енергија произведена од обновливи извори на енергија, како и содржината, формата и начинот на водење регистар на повластени производители на електрична енергија произведена од обновливи извори на енергија
Датум на објавување: 27.02.2009 Преземи го документот
209 пати симнат
Датум на стапување во сила: 27.02.2009 
Сл. весник/година: 29/2009 
Категорија: Стопанство » Индустрија и енергетика
Забелешка:
Клучни зборови: регистар, производител, енергетика, енергија, електрична, обновливи, извори, повластен


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.