Почетна   »   Прописи    »  Правилник за начинот за издавање на гаранции за потекло на електрична енергија...Детален опис на документ
Правилник за начинот за издавање на гаранции за потекло на електрична енергија произведена од обновливи извори на енергија како и содржината, формата и начинот на водење на регистарот на издадени гаранции за потекло на електрична енергија произведена од обновливи извори на енергија
Датум на објавување: 09.10.2008 Преземи го документот
117 пати симнат
Датум на стапување во сила: 17.10.2008 
Сл. весник/година: 127/2008 
Категорија: Стопанство » Индустрија и енергетика
Забелешка:
Клучни зборови: регистар, енергетика, енергија, гаранции, потекло, електрична, обновливи, извори


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.