Почетна   »   Закони    »  Закон за учество на Републиката во обезбедување на средства на Републичкиот...Детален опис на документ
Закон за учество на Републиката во обезбедување на средства на Републичкиот фонд за кредитирање на побрзиот развиток на стопански недоволно развиените краишта
вон сила
Датум на објавување: 26.03.1993 Преземи го документот
2043 пати симнат
Датум на стапување во сила: 03.04.1993 
Сл. весник/година: 17/1993 
Категорија: Финансии, сметководство » Стопански недоволно развиени подрачја
Забелешка:
Клучни зборови: кредитирање, обезбедување на средства, недоволно развиени краишта


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.