Детален опис на документ
Закон за игрите на среќа и за забавните игри
Датум на објавување: 25.02.2011 Преземи го документот
4235 пати симнат
Датум на стапување во сила: 05.03.2011 
Сл. весник/година: 24/2011 
Категорија: Игри на среќа
Забелешка: Со денот на започнувањето на примената на овој закон престанува да важи Законот за игрите на среќа и за забавните игри ("Службен весник на Република Македонија" број 10/97), освен одредбите на членот 78-а и одредбите на членот 79-a.
Клучни зборови: пари, лиценца, игри на среќа, забавни игри, игра, забавна, добивка, сметачи, симулатори, видео автомати, флипери, пикадо, билијард, жетон, лозови, томболски картички, купони, талони, лото, спортска прогноза, лотарија, инстант лотарија, томбола, обложување, играчница, казино, игри, среќа, забавни, автомат
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  13.04.2011 
Преземи го документот
1890 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  14.09.2011 
Преземи го документот
811 пати симнат
 Изменување
  21.10.2011 
Преземи го документот
1424 пати симнат
 Измена и дополнување
  13.06.2012 
Преземи го документот
1492 пати симнат
 Измена
  28.12.2012 
Преземи го документот
1102 пати симнат
 Измена и дополнување
  05.02.2014 
Преземи го документот
744 пати симнат
 Измена
  18.09.2014 
Преземи го документот
388 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  15.10.2014 
Преземи го документот
283 пати симнат
 Измена и дополнување
  17.04.2015 
Преземи го документот
417 пати симнат
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
327 пати симнат
 Измена и дополнување
  10.02.2016 
Преземи го документот
319 пати симнат
 Измена и дополнување
  26.09.2016 
Преземи го документот
211 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  05.07.2017 
Преземи го документот
133 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.