Поврзани документи
Детален опис на документ
Закон за енергетика
Датум на објавување: 10.02.2011 Преземи го документот
6999 пати симнат
Датум на стапување во сила: 18.02.2011 
Сл. весник/година: 16/2011 
Категорија: Стопанство » Индустрија и енергетика
Забелешка: Со денот на влегувањето во сила на овој закон престанува да важи Законот за енергетика ("Службен весник на Република Македонија" број 63/2006).
Клучни зборови: продажба, дистрибуција, јаглен, нафта, транзит, агенција, производство, снабдување, политика, контролор, енергетика, енергија, гас, дејност, систем, нафтени, деривати, правила, природен, геотермална, енергетска, горива, енергенти, електрична, топлинска, тарифен, мрежни, биомаса, биогорива, гасовод, домаќинство, еско, фосилни
Измени и дополнувања
 Дополнување
  03.10.2011 
Преземи го документот
2362 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  24.04.2013 
Преземи го документот
839 пати симнат
 Измена и дополнување
  31.05.2013 
Преземи го документот
1346 пати симнат
 Измена и дополнување
  27.11.2013 
Преземи го документот
1085 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  26.02.2014 
Преземи го документот
467 пати симнат
 Измена и дополнување
  27.02.2014 
Преземи го документот
1002 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  28.05.2014 
Преземи го документот
514 пати симнат
 Измена и дополнување
  15.10.2014 
Преземи го документот
848 пати симнат
 Измена
  05.03.2015 
Преземи го документот
664 пати симнат
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
427 пати симнат
 Дополнување
  07.12.2015 
Преземи го документот
368 пати симнат
 Измена и дополнување
  15.01.2016 
Преземи го документот
464 пати симнат
 Измена и дополнување
  21.03.2016 
Преземи го документот
253 пати симнат
 Измена и дополнување
  14.10.2016 
Преземи го документот
304 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.