Детален опис на документ
Закон за хартии од вредност
вон сила
Датум на објавување: 02.02.1993 Преземи го документот
2238 пати симнат
Датум на стапување во сила: 10.02.1993 
Сл. весник/година: 5/1993 
Категорија: Финансии, сметководство » Хартии од вредност
Забелешка:
Клучни зборови: хартии од вредност, долгорочни хартии од вредност, издавање, тргување, регистрирање


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.