Почетна   »   Закони    »  Закон за продажба на становите во општествена сопственостДетален опис на документ
Закон за продажба на становите во општествена сопственост
Датум на објавување: 29.06.1990 Преземи го документот
3983 пати симнат
Датум на стапување во сила: 07.07.1990 
Сл. весник/година: 36/1990 
Категорија: Урбанизам, станбени и комунални работи » Станбени односи
Забелешка:
Клучни зборови: продажба, стан, станови, општествена, сопственсот
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  17.10.1992 
Преземи го документот
2089 пати симнат
 Измена
  10.02.1998 
Преземи го документот
1744 пати симнат
 Измена и дополнување
  04.04.2003 
Преземи го документот
2292 пати симнат
 Измена и дополнување
  25.02.2011 
Преземи го документот
1322 пати симнат
 Дополнување
  30.09.2014 
Преземи го документот
371 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.