Почетна   »   Прописи    »  Правилник за образецот на регистарот на грбовите и знамињата на општините...Детален опис на документ
Правилник за образецот на регистарот на грбовите и знамињата на општините во Република Македонија и начинот на неговото водење
Датум на објавување: 06.06.1997 Преземи го документот
153 пати симнат
Датум на стапување во сила: 07.06.1997 
Сл. весник/година: 25/1997 
Категорија: Државно уредување на Република Македонија » Локална самоуправа
Забелешка:
Клучни зборови: регистар, општина, грб, знаме, образец


 
Дискусии околу овој закон
Nexhat Fazliu на 08.02.2011 06:01

Fala za uslugata pozdrav

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.