Почетна   »   Закони    »  Уставен закон за спроведување на Уставот на Република МакедонијаДетален опис на документ
Уставен закон за спроведување на Уставот на Република Македонија
Датум на објавување: 22.11.1991 Преземи го документот
4548 пати симнат
Датум на стапување во сила: 30.11.1991 
Сл. весник/година: 52/1991 
Категорија: Државно уредување на Република Македонија » Уставно уредување
Забелешка:
Клучни зборови: устав, држава, граница, уставен, република, македонија, спроведување
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  23.01.1992 
Преземи го документот
3196 пати симнат
 Уставен закон за спроведување на Амандманите од XX до XXX на Уставот на Република Македонија
  09.12.2005 
Преземи го документот
1251 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.